International Student Guide Amsterdam

De gids heeft allemaal essentiële informatie voor internationale, maar ook nationale studenten die in Amsterdam gaan studeren.

Website bekijken

Diensten

Web Design
Web Development
Iconografie

Klant

Hogeschool van Amsterdam

Verantwoordelijk

Gehele project

International Student Guide Amsterdam App International Student Guide Amsterdam App

Introductie

De International Student Guide Amsterdam, vroeg om een mobile first website te maken van hun huidige studenten gids. De gids heeft allemaal essentiële informatie voor internationale, maar ook nationale studenten die in Amsterdam gaan studeren. Naast de essentiële onderwerpen zijn er ook suggesties voor het vermaak, zoals locaties voor het uitgaansleven.

International Student Guide Amsterdam foto gids

Fotografie door Sofie van Rooij

Iconografie

Bij het ontwerp zijn enkele iconen gemaakt die een prominente rol spelen op de website. Elk icoon staat voor een onderwerp binnen de website. Aan de hand van de iconen kunnen de onderwerpen snel herkend worden.

International Student Guide Amsterdam iconen

Web Design & Development

De gids is van tevoren bestudeerd en de belangrijkste elementen zijn geprioriteerd. Aan de hand daarvan is de ontwerpfase van start gegaan. Het ontwerp is verdeeld over een grid van 3 bij 3 geïnspireerd op het oorspronkelijke boekje. Het grid representeert de hoofdnavigatie om zo bij het juiste onderwerp te belanden. Daarnaast kan de student ook het menu gebruiken om een compleet overzicht van de website te krijgen.

International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app International Student Guide Amsterdam app

Scroll voor meer schermen 👉

Contact opnemen

Heeft u interesse voor een mogelijk project of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen. Dan kunt u altijd contact opnemen.

Contact opnemen
Easter egg