TotalRoofs

De website geeft de bezoekers van TotalRoofs een duidelijk overzicht van de aangeboden diensten en de gerealiseerde projecten.

Website bekijken

Diensten

Web Design
Web Development
Iconografie

Klant

TotalRoofs

Verantwoordelijk

Gehele project

TotalRoofs website in een iMac

Introductie

TotalRoofs wilde ook online hun diensten aanbieden aan de hand van een website en vroegen mij om dit te realiseren. Van tevoren zijn enkele doelen van de website geformuleerd waaromheen het ontwerp is gecreëerd.

De uiteindelijke doelen van de website zijn:

  1. Contact leggen met nieuwe klanten
  2. Bezoekers informeren over de geleverde diensten
  3. Gerealiseerde projecten delen
  4. Belangrijke nieuwsberichten delen
TotalRoofs diensten pagina

Iconografie

Om te zorgen dat er snel onderscheid gemaakt kan worden tussen de verschillende diensten zijn hiervoor enkele iconen ontworpen. De iconen hebben een minimalistisch stijl gekregen waardoor de diensten zo helder mogelijk worden gecommuniceerd.

TotalRoofs iconen

Web Design

Het ontwerp heeft de kleuren van TotalRoofs op een minimalistisch manier geïncorporeerd. Hierdoor oogt het ontwerp rustig en blijft de focus op de inhoud.

De hoofdpagina biedt een overzicht waardoor de bezoeker direct een beeld krijgt van TotalRoofs. Vervolgens is het mogelijk om dieper op de onderdelen in te gaan voor meer informatie. Dit kan eenvoudig door naar de individuele pagina’s te navigeren.

Vervolgens is het mogelijk om hier dieper op in te gaan door naar de individuele pagina’s te navigeren.

TotalRoofs diensten pagina

Web Development

Het ontwerp is vervolgens ook één op één overgenomen en ontwikkeld binnen Wordpress. Dit biedt de klant de mogelijkheid om zelf onderdelen aan te vullen zoals nieuwsberichten en afgeronde projecten.

Uiteraard is er ook voor gezorgd dat de website responsive is. Hierdoor zal de website op elk formaat naar behoren functioneren.

TotalRoofs diensten pagina

Contact opnemen

Heeft u interesse voor een mogelijk project of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen. Dan kunt u altijd contact opnemen.

Contact opnemen
Easter egg